Peter Andersson

Östergyllen RC

Rally, Folkrace, Bil-O, Racing

Peter Andersson

Kartläsare

160604: Förare: Jörgen Jansson. Backtävling i Falerum. Klasseger med nästan 9 sekunder. Så vi hammnade återigen högst upp på pallen,vilket kändes mycket skönt! :-)

 

 

 

 

 

160515:Förare: Jörgen Jansson. Igår for vi till skogen och lekte lite med våra likasinnade kamrater! Igelfors närmare bestämt. En "betydelselös" tävling för oss,då den inte ingick i RS-Serien, men änndå ett roligt upplägg med 2 st långsträckor på ungefär 3 mil,och 2 st vändprov ,som det var förr i tiden Smiley smile . Kul att testa på lite skogsåka utan noter,se hur vi står oss mot dem mera rutinerade skogsåkarna Smiley smile . Tror vi slutade på 3:e plats i klassen,av 10 startande... tävlingsmänniskan i mig säger *fy faaan,så värdelöst! ..* ... men samvetet & förståndet säger * bra rattat av oss! kul med lite skogsåka ibland,tidsmässigt har vi farten med oss,och bäst av ALLT = bilen är "hel och ren" !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

160513: Förare: Jörgen Jansson. I morgon blir det lite rally-åka i Igelfors ( Finspång) , så får vi se hur det slutar.... :-)  , inget som ingår i nån cup eller så, men vi testar ändå...verkar vara ett roligt upplägg :-). Ska vara 2 st sträckor , som körs 2 ggr vardera... en med grus och asvalt , cirka 7-800 meter , och en lååååång sträcka,på byväg , på 1,8 mil  (!!)  ,dock så är det bara 30-35 startande,dem tog inte emot flera !  så borde vara avklarat ganska snabbt. :-) /Peter

 

Sviestadsträffen 2016

Copyright © All Rights Reserved.